beats by dre cheap

kako preziviti i ziviti zivot...

Oboruzajte se znanjem i sposobnim ljudima, puno se smijte i uzivajte u zivotu, ne dajte da vas banalnosti skrenu s puta, imajte na umu da uvijek vrijedite barem duplo vise od odraza koji vidite u ocima drugih ljudi, radite puno ali nikada ne ispuštajte iz vida cinjenicu da je zivot samo jedan i da je svaki dan nepovratan i neponovljiv!

Uvijek i uporno slijedite svoju zvijezdu i ne zaboravite da i sporedni putevi katkad umjesto u Indiju vode u Ameriku, zgrabite priliku kad je ugledate, isplacite se na miru kad ste skroz na dnu (utjesno je da s dna dna putanja sutradan moze ici smo prema gore), kaznjavajte lijenost i neaktivnost, a nagradjujte pogreske (grijesiti je ljudski, a i Vi ste ipak samo covjek/┼żena), ne dajte se smesti cak ni kad bankrotirate jer i to je samo mijena i faza razvoja: iza svakog kisnog dana dolazi sunce.
 
Covjek/zena koja nije spoznala bol, izgubila pokoju bitku, dozivjela pokoje razocaranje  vjerojatno jos i nije dobro oboruzana za izazove poduzetnistva i zivota u dvoje.

Nikad ne sanjajte male stvari, osim malih stvari koje zivot znace. Uklopite ih u vecu sliku.

Ne zamarajte se svakodnevnim sitnicama  sto ne znaci da trebate izgubiti smisao za detalje. Naprotiv, detalji su bitni: govore i Vasoj, a time i korporativnoj kulturi, utjecu na krupnije procese i cjelokupni dojam. Ne dajte se (pot-)kupiti, a ni prodati ispod cijene.

Cijenite sami ono sto radite  vidjet cete, to je zarazno kao i smijeh.
I na kraju, kad se na vrhu, ne zaboravite plodove svoga uspjeha podijeliti s onima koji su vam na putu do toga pomogli.

sve je tako jednostavno da je suvisno da bude komplikovano. Nije tesko nista, ama bas nista kada znate sto hocete i onda idete naprijed ponekad i koji korak nazad,  kao kad da plesete..nasmijani, uvijek...

 

Buffy od Drina River
http://buffyoddrinariver.blogger.ba
28/05/2007 09:45